sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Clapo-Ktus!

Eilen iltapuhteeksi pärvöttelin Trekking-huivin ja selvitin sen ostamani uuden lankavyyhdin. Lankahan on käsinvärjättyä, joten kerin siitä tasakokoisia pieniä keriä ja käytän niitä huiviin vuorotellen, ettei tule mitään silmiinpistäviä värirajoja.



Uuden huivi ohje on Clapo-Ktus (mahtava nimi!) ja on kyllä kivan oloinen ja helposti mieleen jäävä malli. Piti vaan aloittaa kutominen ihan neulepuikoilla, kun vaikka noita puikkoja onkin tullut haalittua niin juuri nelosen pyöröpuikkoja en satu omistamaan. Pitkään tuota ei pysty neulepuikoilla kutomaan eli pyöröt täytyy ostaa, josta taas tuli mieleen, että olisipa tällainen:



Knitpron pyöröpuikkosetti! Nyyhkis, ei tarvitsisi koskaan enää arpoa kaupassa, että onkohan mulla tähän lankaan sopivat puikot. Oikeastaan oon jo antanut itselleni luvan ostaa nuo, mutta täältä huudeilta ei käsityöliikkeistä noita löydy ja haluaisin päästä hiplailemaan niitä ennen ostopäätöstä. No, kyllä tämä asia hoituu ennen pitkää. Neulonta kuitenkin on mitä suurimmissa määrin välineurheilua!

Oon muuten joskus väsännyt väliaikaispyöröpuikot teippaamalla langan kahden sukkapuikon väliin. Toimihan sekin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti